Asunto Oy Helsingin Pähkinä

Talkootie 6, 00660 Helsinki

Katso esite Ota yhteyttä RS-kohde
Helsingin Pähkinän havainnekuva bitumihuopakatteella.
As. Oy Helsingin Pähkinän havainnekuva julkisivusta pihan puolelta.
As. Oy Helsingin Pähkinän havainnekuva olohuoneesta.

tyylikäs koti luonnonläheisestä pakilasta

Länsi-Pakilaan, aivan Pirkkolan puutaloalueen laitamille, nousee neljä arkkitehtitoimisto Pet Michaelin suunnittelemaa tyylikästä erillistaloa. Talkootien ja Alkutien kulmaan rakennettavat kodit ovat 104 m2 ja 110 m2 kokoisia. Ympäröivä idyllinen pientaloalue, Keskuspuiston läheisyys ja keskeinen sijainti valtaväylien lähellä tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan. 

Tontin tienpuoleiseen kulmaan sijoittuvien A ja B -talojen lähes viisimetriä korkea oleskelutila tuo ylellisyyttä kodin ilmeeseen. Kodinhoitohuoneeseen on käynti sekä ulkoa että eteisaulasta; tämä yksinkertainen tilaratkaisu helpottaa kodin vaatehuoltoa kodinhoitohuoneen toimiessa kätevästi myös arkieteisenä. C ja D-talojen pohjaratkaisu antaa luovuudelle sijaa; kaksi askarteluhuonetta rauhallisella sijainnilla talojen alakerrassa ovat ihanteellinen ratkaisu työhuoneelle tai vaikkapa nuoren makuuhuoneelle perheen elämäntilanteen muuttuessa. 

Nämä modernit kodit ovat valoisia ja avaria. Suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään ja lisäävät tilantuntua kodin tunnelmaan. Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen. Etelään avautuvat pihat luovat upeat puitteet kesäiltojen viettoon lempeässä auringonlaskussa ystävien tai perheen kanssa. 

Kohteen arvioidaan valmistuvan elokuun lopussa 2022.

As. Oy Helsingin Pähkinä myyntiasemapiirros.
As. Oy Helsingin Pähkinä myyntipohja talo A.
As. Oy Helsingin Pähkinä myyntipohja talo B.
As. Oy Helsingin Pähkinä myyntipohja talo C.
Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin
As. Oy Helsingin Pähkinän havainnekuva avarasta olohuoneesta.
As. Oy Helsingin Pähkinän yksityiskohta havainnekuva.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta