Asunto Oy Helsingin Nurmilintu

Rapparintie 7, 00660 Helsinki

 

Katso esite Ota yhteyttä
Asunto Oy Helsingin Nurmilintu havainnekuva lintuperspektiivistä.
Asunto Oy Helsingin Nurmilintu havainnekuvassa 2-kerroksinen erillistalo.
Asunto Oy Helsingin Nurmilintu havainnekuva olohuoneesta keittiöön.

ihana koti arvostetussa länsi-pakilassa

Länsi-Pakilaan, aivan Pirkkolan nurmikenttien laitamillle, nousee neljä tyylikästä erillistaloa. Tontin takaosaan sijoittuvat viihtyisät yksitasoiset kodit ovat 102 m² kokoisia ja etuosan kaksikerroksiset asunnot ovat hieman suurempia neliöiltään; 104 m² ja 105 m². Ympäröivä idyllinen pientaloalue, Keskuspuiston välitön läheisyys ja keskeinen sijainti valtaväylien lähellä tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan.

Yksitasoisten kotien ihastuttavan selkeä tilajako luo loistavat puitteet perheen arjen viettoon. Kodinhoitohuoneeseen on käynti sekä ulkoa että eteisaulasta; tämä yksinkertainen tilaratkaisu helpottaa kodin vaatehuoltoa kodinhoitohuoneen toimiessa kätevästi myös arkieteisenä. Pesutilat sijaitsevat yhtä lailla samassa linjassa joten sadekelien vaatehuolto ja esimerkiksi lemmikkikoiran pitäminen on vaivatonta ja helppoa. Nämä modernit kodit ovat valoisia ja avaria. Suuret maisemaikkunat tuovat päivänvalon sisään ja lähes kolmimetrinen huonekorkeus tuo ylellisyyttä ja tilantuntua kodin tunnelmaan.

Laadukkaat kodinkoneet ja tyylikkäät pintamateriaalit antavat oman viimeistellyn silauksensa kodin ilmeeseen. Avoimen oleskelutilan yhteydessä on käynti suoraan pergolalla varustetulle terassille ja sieltä suoraan omalle isolle pihalle. Lännen suuntaan avautuva piha luo upeat puitteet kesäiltojen viettoon lempeässä auringonlaskussa ystävien tai perheen kanssa.

Kohteen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2021.

Asunto Oy Helsingin Nurmilintu havainnekuva olohuoneesta keittiöön.
Asunto Oy Helsingin Nurmilintu havainnekuva lintuperspektiivistä.
Asunto Oy Helsingin Nurmilintu havainnekuvassa 2-kerroksinen erillistalo.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta