Asunto Oy Helsingin Koskenkuohu

Lohimiehenpolku 3, 00650 Helsinki

 

Katso esite Ota yhteyttä

ylellinen koti veräjämäessä

Rinnetontille, aivan uimarannan välittömään läheisyyteen, kohoaa kuusi tyylikästä n. 151 m2 kokoista rivitaloasuntoa. Asunto Oy Helsingin Koskenkuohu tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden asua Pikkukosken komeissa maisemissa Veräjämäen halutulla alueella.

Nämä kolmeen kerrokseen rakennettavat ylelliset asunnot ovat tilajaoltaan avaria ja valoisia. Korkeista maisemaikkunoista tulvii luonnonvaloa ja yläkerran parvekkeella voi ihailla Pirunkalliolle ja Vantaanjoen uomaan avautuvia vaikuttavia maisemia.

Kellarikerroksessa sijaitseva askarteluhuone an- taa luovuudelle sijaa perheen elämäntilanteen muuttuessa; huoneen rauhallinen sijainti asun- nossa on ihanteellinen kotona työskentelyyn tai vaikkapa nuoren omaksi tilaksi. Pesutilat ja kodinhoitohuone sijaitsevat niinikään alhaalla, käytännönläheisesti lähekkäin. Erillinen varasto kodinhoitohuoneen yhteydessä helpottaa vaatehuoltoa ja tuo runsaasti lisää säilytystilaa huoneistoon.

Luonnon välitön läheisyys ja asumisen huolettomuus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekevät näistä asunnoista asukkailleen unelmien kodin. Viehättävän tien varrella perhearki on kodikkaan turvallista ja miljöö kuin postikortista. Lähistöllä on liikunnalliselle perheelle paljon ulkoilumahdollisuuksia. Viereisen uimarannan lisäksi Vantaanjoen komeat koskipaikat ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä ja alueen ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesähelteellä kuin talvipakkasillakin.

Kohteen arvioidaan valmistuvan kesäkuussa 2022.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta