Asunto Oy Espoon Silokallio

Eestinkalliontie 11, 02280 Espoo

Katso esite Ota yhteyttä RS-kohde
Asunto Oy Espoon Silokallion havainnekuva julkisivusta.
Asunto Oy Espoon Silokallion havainnekuva julkisivusta.

viihtyisä koti rauhallisesta nöykkiöstä

Viihtyisälle alueelle Espoon Nöykkiöön kohoaa Asunto Oy Espoon Silokallion kolme 107 m2 erillistaloa. Rauhalliselle ja palveluiden täyttämälle alueelle rakentuvat talot kutsuvat vaivattomaan elämään. Autokatoksesta pääsee sateenkin yllättäessä kuivana suoraan sisälle ja alapihalta kurakelillä näppärästi kodinhoitohuoneeseen. Tilavalla parvekkeella ja terassilla puolestaan voi nautiskella raittiista ilmasta ja kerätä auringonsäteet talteen.

Kummassakin kerroksessa on omat suihkut, kokkaaminen ja seurustelu onnistuu samanaikaisesti tilavassa avokeittiössä ja alakerran askarteluhuoneen voi hyödyntää monenlaisiin tarpeisiin sopivaksi.

Huonekorkeus on miltei kolme metriä, mikä tuo avaruutta asumiseen. Rinnetonteille kohoavat talot ovat valmistuessaan skandinaavisen tyylikäs kokonaisuus.

Kodin pintamateriaalit ja kiintokalusteet ovat suunniteltu kestämään aikaa. Miellyttävä tammiparkettilattia, modernit laattavalinnat sekä asukaslähtoisesti suunnitellut valaisuratkaisut tuovat laadukkaan silauksen kodin tunnelmaan.

Kohteen arvioidaan valmistuvan kesäkuun lopussa 2022.

Asunto Oy Espoon Silokallion myyntiasemapiirros ilman kompassia.
Asunto Oy Espoon Silokallion myyntipohja talo A.
Asunto Oy Espoon Silokallion myyntipohja talo B.
Asunto Oy Espoon Silokallion myyntipohja talo C.
Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.