Asunto Oy Espoon Rantaleinikki

Humiseva 14, 02710 Espoo

 

Katso esite Ota yhteyttä

avara ja valoisa koti

Espoon Viherlaakson puistoisiin maisemiin, aivan Lippajärven välittömään läheisyyteen, nousee neljä 104 m2:n kokoista paritaloasuntoa. Idyllisen Lippajärven uimarannan lähellä asuessasi voit pulahtaa vaikka aamuisin virkistävälle uinnille upeissa järvimaisemissa.

Näissä avarissa ja valoisissa huoneistoissa on näyttävä arkkitehtoninen ratkaisu; oleskelutilan lähes kuusimetrinen huonekorkeus tuo asuntoihin annoksen ylellisyyttä. Suurista maisemaikkunoista tulvii päivänvaloa, ja asunnon laadukkaat pintamateriaalit, kalustuksen selkeä muotokieli ja käytännöllisyys tuovat asumiseen huolettomuutta.

Avokeittiöstä on käynti terassille ja siitä omalle vehreälle pihamaalle. Yläkerran makuuhuoneesta pääsee viehättävälle parvekkeelle, missä voi kesäisin nauttia aamu- tai iltapäiväauringosta asunnon sijainnista riippuen.

Nämä viihtyisät kodit sijoittuvat vehreän ja kodikkaan tien päähän tarjoten lapsiperheelle turvallisen arjen. Upean luonnon lisäksi kodin läheisyydestä löytyvät kaikki perheille suunnatut palvelut; päiväkodit, koulut ja lähikauppa ovat aivan kivenheiton päässä asunnosta.

Kohteen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2021.

Asunto Oy Espoon Rantaleinikin havainnekuva ruokailutilasta ja keittiöstä.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta