Asunto Oy Espoon Pikkalanpuisto

Pikkalankuja 1, 02600 Espoo

Katso esite Ota yhteyttä
Asunto Oy Espoon Pikkalanpuisto havainnekuva julkisivusta.
Asunto Oy Espoon Pikkalanpuiston havainnekuva takapihasta.

Avara ja valoisa koti perheelle vehreässä säterissä

Espoon Säterin vehreisiin maisemiin rakennetaan yksi 125,5 m2 ja kolme 127 m2 kokoista erillistaloa. Nämä hyvin varustellut, tyylikkäät kodit sijaitsevat rauhallisen pientaloalueen keskiössä, lyhyen ajomatkan päässä meren rannasta ja Sellon kattavien palvelujen läheisyydessä.

Talojen erikoisuutena ovat viehättävät, suojaisat, terassipihat ja erillinen saunarakennus, jotka muodostavat oman tunnelmalliset kokonaisuutensa. Terassialue toimii olohuoneen jatkeena kesäisin, ja oma erillinen pihasauna kutsuu viettämään perinteisiä saunailtoja perheen tai ystävien kesken.

Näissä kodeissa arjen luksusta ei ole unohdettu! Näyttävä huonekorkeus oleskelutiloissa sekä suuret ikkunat tekevät asunnoista avaria ja valoisia. Päämakuuhuoneen parvekeella voi nauttia vaikkapa aamukahvit tai viettää aurinkoista kesäpäivää omassa rauhassa.

Tasokkaat pintamateriaalit kestävät aikaa ja tuovat ripauksen ylellisyyttä asumiseen; keittiössä on arvokkaat kvartsitasot sekä laadukkaat integroidut kodinkoneet ja kuivien tilojen lattiat ovat tammilankkuparkettia. Huolella suunnitellut valaisuratkaisut kruunaavat asumiskokemuksen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan helmikuussa 2022.

As. Oy Espoon Pikkalanpuisto päivitetty myyntiasemakuva tilanteesta.
As. Oy Espoon Pikkalanpuisto myyntipohjakuva asunto A.
As. Oy Espoon Pikkalanpuisto myyntipohjakuva asunto B.
As. Oy Espoon Pikkalanpuisto myyntipohjakuva asunto C.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta