Asunto Oy Espoon Linturanta

Ajojahdintie 11b, 02940 Espoo

 

Katso esite Ota yhteyttä RS-kohde
As. Oy Espoon Linturanta julkisivu takapihalta päin.
As. Oy Espoon Linturanta julkisivu etupihalta päin.
As. Oy Espoon Linturanta havainnekuva sisätiloista.

Ajattoman tyylikäs koti lippajärven järvi-idyllistä

Espoon Lippajärven upeisiin maisemiin nousee neljä 108 m2 rivitalohuoneistoa. Nämä ajattoman tyylikkäät rivitalot ihastuttavat modernilla ulkoasullaan. Päättyvän tien varrella sijaitsevat kodit tarjoavat rauhaisan arjen luonnonhelmassa kuitenkin lähellä arkipäivän palveluja. Harrastavalle perheelle Lippajärvi tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet järvi-idylliä huokuvissa maisemissa.

Asunnot on suunniteltu eritoten lapsiperheen arkea silmällä pitäen. Alakerrassa kodin sydämenä toimii avokeittiö ja siihen saumattomasti yhdistyvä perheen yhteinen oleskelutila. Näyttävä lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat tekevät kodista avaran ja valoisan. Olohuoneesta on käynti lännen suuntaan avautuvalle terassille, missä on mahdollista nauttia lempeästä ilta-auringosta perheen ja ystävien kesken. Yläkerran iso aulatila toimii asunnon toisena oleskelutilana, mikä tuo ylellisen silauksen asunnon tunnelmaan.

Tyylikkäät pintaratkaisut, laadukkaat kodinkoneet ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kruunaavat asumiskokemuksen.

Asuntojen arvioidaan valmistuvan kesäkuun lopussa 2022.

As. Oy Espoon Linturannan myyntiasemapiirros.
As. Oy Espoon Linturannan myyntipohja asunto 1.
As. Oy Espoon Linturannan myyntipohja asunto 2.
As. Oy Espoon Linturannan myyntipohja asunto 3.
As. Oy Espoon Linturannan myyntipohja asunto 4.
Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta.