Asunto Oy Espoon Humina

Humiseva 8, 02710 Espoo

 

Katso esite Ota yhteyttä
As. Oy Espoon Humina havainnekuva talojen päädyistä.
As. Oy Espoon Humina havainnekuva julkisivusta.
As. Oy Espoon Humina havainnekuva olohuoneesta keittiöön.

avara ja valoisa koti

Espoon Viherlaaksoon, aivan Lippajärven välittömään läheisyyteen, nousee neljä 110 m2:n kokoista paritaloasuntoa. Idyllisen Lippajärven rannan lähellä asuessasi voit pulahtaa rauhalliselle  ilta-uinnille saunailtaa viettäessäsi tai käydä virkistävällä aamu-uinnilla heti heräiltyäsi.   

Näissä viihtyisissä kodeissa on näyttävää arkkitehtuuria; kotien maisemaikkunoista päivänvalo tulvii kauniisti, ja oleskelutilan lähes kuusimetrinen korkeus sekä tyylikkäät sisustusvalinnat tuovat koteihin annoksen ylellisyyttä. Laadukkaat pintamateriaalit, kalustuksen selkeä muotokieli ja käytännöllisyys tuovat asumiseen huolettomuutta.  

Olohuoneesta on käynti suoraan terassille ja siitä omalle vehreälle pihamaalle. Yläkerran makuuhuoneessa on viehättävä parveke, missä voit kesäisin nauttia aamu- tai iltapäiväauringosta asunnon sijainnista riippuen.  

Viihtyisät kodit sijoittuvat vehreän ja kodikkaan tien varrelle tarjoten lapsiperheelle turvallisen arjen. Upean luonnon lisäksi kodin läheisyydestä löytyvät kaikki perheille suunnatut palvelut; päiväkodit, koulut ja lähikauppa ovat aivan kivenheiton päässä asunnosta.  

Kohteen arvioidaan valmistuvan helmikuussa 2022.

As. Oy Espoon Humina havainnekuva olohuoneesta keittiöön.
As. Oy Espoon Humina asunto A1 myyntipohja.
As. Oy Espoon Humina asunto A2 myyntipohja.
As. Oy Espoon Humina asunto B1 myyntipohja.
As. Oy Espoon Humina havainnekuva talojen päädyistä.
As. Oy Espoon Humina havainnekuva julkisivusta.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin