Asunto Oy Espoon Aamunkajo

Päivänkajontie 15, 02210 Espoo

Katso esite Ota yhteyttä
Asunto Oy Espoon Aaamunkajon julkisivu pihalta päin.
Asunto Oy Espoon Aaamunkajon julkisivu.
Asunto Oy Espoon Aaamunkajon keittiön havainnekuva.

Avara ja valoisa koti kattavien palveluiden äärellä

Espoon Olariin keskeiselle sijainnille nousee kuusi 72 m2 rivitalohuoneistoa. Nämä modernit ja näyttävät rivitalot ihastuttavat eleettömällä tyylikkyydellään. Kaupunkimainen miljöö aivan pientaloalueen laidalla, ja sijainti kauppakeskus Iso Omenan läheisyydessä takaa asukkaille kattavat palvelut sekä loistavat harrastusmahdollisuudet Olarin vehreissä maisemissa.

Asunnot on suunniteltu eritoten lapsiperheen arkea silmällä pitäen. Alakerrassa kodin sydämenä toimii avokeittlö ja siihen saumattomasti yhdistyvä perheen yhteinen oleskelutila. Näyttävä lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja suuret maisemaikkunat tekevät

kodista avaran ja valoisan. Keittiöstä avautuu käynti terassille, missä on mahdollista nauttia kesäisistä illoista grillaillen perheen ja ystävien kesken. Yläkerran aulatila toimii asunnon toisena oleskelutilana ja makuuhuoneesta avautuva iso parveke tuo tilan tuntua ja ylellisen silauksen asunnon tunnelmaan.

Tyylikkäät pintaratkaisut, laadukkaat kodinkoneet ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kruunaa asumiskokemuksen.

Asuntojen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2021.

Asunto Oy Espoon Aaamunkajon julkisivu pihalta päin.
Asunto Oy Espoon Aaamunkajon julkisivu.
Asunto Oy Espoon Aaamunkajon kuva pääsisäänkäyntien suunnasta.
Asunto Oy Espoon Aaamunkajon keittiön havainnekuva.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta