Asunto Oy Helsingin Vitsaspuisto

Vitsastie 8, 00390 Helsinki

 

Katso esite Ota yhteyttä
Kuvassa As. Oy Helsingin Vitsaspuisto sisäänkäynnin puolelta.
As. Oy Helsingin Vitsaspuiston olohuoneen havainnekuva.

valoisa koti läheltä konalan palveluja

Konalan idyllisimpään osaan, Kakshuhdanpuiston laidalle, nousee neljä tyylikästä 99 m2 kokoista erillistaloa. Luonnonkaunis ympäristö, tontin takaa aukeava puisto ja keskeinen sijainti Vihdintien kupeessa tekevät kohteesta erityisen houkuttelevan.

Nämä modernit perheasunnot ihastuttavat selkeällä tilaratkaisullaan. Alakerran yhteinen oleskelutila jatkuu ulos terassille ja omalle pihalle, missä on mukavasti tilaa telmiä lasten kanssa tai viihdyttää vieraita kesäillan lempeässä ilta-auringossa.

Kodit on varustettu neljällä makuuhuoneella joten ne soveltuvat mukavasti suuremmallekin perheelle. Kodinhoitotilat on sijoitettu pesutilojen yhteyteen helpottamaan lapsiperheen arkea. Tyylikkäät pintamateriaalit, lähes kolmimetrinen huonekorkeus ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Lapsiperheen mutkattoman arjen takaa kohteen sijainti viihtyisällä pientaloalueella palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa ja lämmitysmuotona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.

Kohteen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2021.

Vitsastie ulkokuva pihan puolelta.
Kuvassa As. Oy Helsingin Vitsaspuisto sisäänkäynnin puolelta.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta