Asunto Oy Espoon Pajulintu

Pajusirkuntie 14, 02660 Espoo

Katso esite Ota yhteyttä

AJATON KOTI RAUHALLISESTA LINTUVAARASTA

Espoon Lintuvaaraan rakentuu Asunto Oy Espoon Pajulinnun kolme ajattoman tyylikästä erillistaloa. Taloissa on ajateltu käytännöllisyyttä, mutta näyttävien yksityiskohtien myötä ne miellyttävät myös esteettistä silmää.

Erityisen lisän tuo saunaosasto, jonne on ketterä kulku sisätiloista tai suoraan terassin kautta. Saunan lisäksi pesutilat ja kodinhoitohuoneen kattava lisäsiipi tuo suojaa ja yksityisyyttä tilavalle terassille. Raittiista ilmasta pääsee nauttimaan myös yläkerran parvekkeella.

Asunnosta löytyy hyvin säilytystilaa. Arjen mukavuutena taloissa on keleiltä suojaavat autokatokset.

Taloissa on tilavat makuuhuoneet ja iso olohuone, joka yhdistyy keittiöön ja ruokailutilaan. Seurustelu ja ruuanlaitto sujuvat mukavasti yhtä aikaa. Tilan tuntua on luotu myös eteiseen, jossa huonekorkeus yltää miltei kuuteen metriin. Isot ikkunat päästävät luonnonvalon kaikkialle asuntoon. Kauniit pintamateriaalit ja laadukkaat kodinkoneet tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Asunto Oy Espoon Pajulinnun myyntipohja asunto A.
Asunto Oy Espoon Pajulinnun myyntipohja asunto B.
Asunto Oy Espoon Pajulinnun myyntipohja asunto C.

Sijaintina LINTUVAARA

Lintuvaara on alueena samaan aikaan rauhallinen ja täynnä elämää. Sen laidalta avautuu laajat pellot ja taivasta hipovat kuusimetsät. Luonto on lähellä: Monikonpuron luonnonsuojelualue on kävelymatkan päässä.

Vaikka Lintuvaara on luonnon rauhassa, pääsee sieltä nopeasti myös palveluiden äärelle ja kaupungin vilinään. Selloon ja muihin Leppävaaran palveluihin matkaa on alle kolme kilometriä ja sama matka on myös kehä 1:lle. Keskustaan pääsee puolessa tunnissa. Lintuvaarassa pärjää hyvin myös autoton asuja, sillä julkiset kulkuneuvot kulkevat ihan talon läheltä.

Sijainti on keskeinen myös ajatellen arjen sujumista. Monipuoliset palvelut takaavat sen, että kotona viihtyy. Kauaksi ei tarvitse lähteä, kun tekee mieli lenkille, kauppaan tai kirjastoon.

Alueen palvelut

Sen lisäksi, että Lintuvaara on mieltä rauhoittavan luonnon rauhassa, on se myös ihan lähellä monipuolisia palveluita: kouluja, terveysasemaa, kauppoja, päiväkoteja ja kauppakeskuksia.

Lintuvaarassa on jokaiselle jotakin. Esimerkiksi urheilusta nauttiville sijainti on optimaalinen, sillä kaksi urheilupuistoa, pallokenttiä, uimahalli, ratsastuskoulu ja seikkailupuisto sijaitsevat kolmen kilometrin säteellä. Perheellisille Lintuvaara sopii myös loistavasti: Lähimpiin kouluihin ja päiväkoteihin matkaa on kilometri.

Lintuvaarassa kaikki palvelut ovat ihan lähellä ja siksi kävellen ja pyörällä pääsee helposti niiden äärelle.

Sivulla esitetyt havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä tai kuvituskuvia, eivätkä välttämättä vastaa asunnon toteutusta

Ota yhteyttä Liity Etuilijoihin